Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

The High Company HHC karamella- 2DB 50MG - 100MG
The High Company HHC karamella- 2DB 50MG - 100MG
4 000 Ft

The High Company HHC karamella- 2DB 50MG - 100MG

The High Company HHC karamella- 50mg HHC / karamella - A HHC hatása nagyon hasonló a THC hatásához (eufória - relax - alvást segítő). Teljesen . Vigyázat erős. 

  • Gluténmentes
Raktáron
4 000 Ft
Részletek

The High Company HHC karamella 2db 50mg - 100 mg. THC hatás - an. The high Company (THC) fudge. 

A termék nem belégzésre/lenyelésre készült, mert a szervezetbe jutás után eufóriáig terjedő, ellazító, kábító hatás léphet fel.

 

2db karamella, egyenként 50mg HHC tartalommal.

 

A HHC a kannabisz származékok piacán egy rendkívül új termék. Hatása nagyon hasonló a THC hatásához csak an.

 

Minden The High Company (THC) karamella darabonként 50 mg HHC-t tartalmaz, ez 12 csepp 10 %-os HHC-nek felel meg, tehát elég erős.

 

A karamella darabkák viszonylag sokáig tárolhatóak megfelelő körülmények között anélkül hogy veszítenének az erejükből.

 

A "Fudge" az egyik legkedveltebb HHC termék az USA-ban, melyet most a termékünk által Te is meg tudsz kóstolni.

 

A karamella tej hozzáadása nélkük készült ezért kicsit keményebb mint a hagyományos tejkaramell azonban sokkal tovább el tudod tartani (akár egy évig is megörzi szavatosságát).

 

A The High Company termékek kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok hozzáadásával készülnek, hogy ezzel garantálják a biztonságos végtermék előállítását. A termékek glutén mentesek.

 

The High Company karamella összetevők:

Cukor, növényi olajok (pálma, kókusz), glükóz szirup, sovány tejpor, víz, só, emulgeáló szer (szoja lecitin), természetes Ízesítők, vanília kivonat, HHC.

 

Laborvizsgálait dokumentum: CoA

Ezt a terméket csak gyűjtői termékként értékesítjük.

Fontos! A figyelmeztetéseket tartsa be ( Figyelmeztetések, ide kattintva olvashatja... ) mert nagy mennyiségű HHC szervezetbe jutása erőteljes mellékhatást válthat ki egyes felhasználóknál. Lehetséges mellékhatások: szájszárazság, vörös szem, megnövekedett pulzus.

A HHC a kannabisz származékok piacán egy rendkívül új termék. Hatása nagyon hasonló a THC hatásához, és 4-6 órán át tarthat.

 

HHC (HexaHydroCannabinol) státusza: .

A HHC nem szerepel törvények által tiltott (kábítószer - pszichotróp) anyagok között Szlovákiában.

Ha a terméket Szlovákián kívül akarja megvásárolni akkor tájékozódjon az országa mindenkori jogi szabályozásáról.

 

A forgalmazott termékek gyártása során használt HHC kivonatot kiváló minőségű CBD kivonat hidrogénezésével készítik. Soha nem kínálunk teljesen szintetikus és vegyi készítményeket, amelyek veszélyeztethetik egészségét, és amelyeknek nincs természetes alapja. A hidrogénezés olyan eljárás, amelyet sok éven át használnak az élelmiszeriparban a zsírok előállításában. Ezért ez egy szabványosított "élelmiszer-minőségű" gyártási folyamat. Forgalmazott termékek gyártói szakértőik professzionális megközelítésének köszönhetően nagyszerű HHC kivonatot tudunk biztosítani Önnek.

Megjegyzés:

Tárolás szobahőmérsékleten, közvetlen napsugárzástól, fagytól és hőtől védve.

A HHC-ról bövebben itt olvashat, rendelés előtt érdemes elolvasni...

 

Figyelmeztetés:

Ez a termék csak reklám-, turista- vagy gyűjtőajándék céljából kerül értékesítésre.

A termék megvásárlásával a vásárló ezt megerősíti.

Ezeket a termékeket csak 18 éven felüli személyeknek értékesítjük.

Ez a termék ártalmas lehet az egészségre, ha használata nem megfelelő.  Tartsa távol gyermekektől.

Ez a termék bódító hatású lehet egyes emberek számára. Ezek a termékek nem ajánlottak terhes és szoptató nők, aktív és szakmájukat űző gépkocsivezetők, valamint nehézgép-kezelők számára.

Ha túl sokat fogyaszt belőle, akkor megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt kell fogyasztania, és az esetleges hatások néhány órán belül elmúlnak. Lenyelése esetén ne vezessen járművet vagy ne kezeljen nehézgépeket.

Ezek a termékek megfelelnek a 167/1998. számú törvény 5. §-ának előírásainak, és az alábbi célra szolgálnak: kereskedelmi, technikai és kertészeti célokra.

Nem alkalmasak közvetlen fogyasztásra vagy dohányzásra.

Száraz, sötét helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a naptól és a fagytól.

Az összes információ a weboldalunkon tájékoztató jellegű, garanciák nélkül, és általános információkat tartalmaz, amelyek oktatási célokat szolgálnak. A felelősség kizárása érvényes. Olvassa el Jogi nyilatkozatunkat.

Adatok
Kiszerelés
2x
Brand
The High Company