Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

GYIK

Mi a cbdvasarlas.eu-nál megteszünk mindent, hogy vásárlóink elégedettsége a lehető legmagasabb legyen ezért fontos odafigyelnünk a Ti termékekkel kapcsolatos negatív visszajelzéseitekre. 

Ha gond van a termékkel vagy a csomagolással akkor bátorítunk hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével. FONTOS! Átvételtől számított 48 órán belül van lehetőséged a panasz megtételére.

Az űrlap kitöltést követően egyik munkatársunk felveszi majd veled a kapcsolatot a következő lépések kapcsán. 

 

Amennyiben a termék csomagolása sérült készísen róla egy videót melyhez a segédletünk az alábbi linken érhető el. Csomagolás videó

 

Amennyiben a Vape nem veszi fel a töltést megfelelően készítsen róla egy videót melyhez a segédletünk az alábbi linken érhető el. Vape töltés videó

Ha a panaszkezelés során panaszod elutasításra kerül, esetszámod lezárjuk és több panaszt, megjegyzést nem tehetsz a panaszhoz tartozó rendelésszámhoz. 

Ha a panaszkezelés során a panaszod elfogadjuk felvesszük veled a kapcsolatot a panaszkezelési űrlapban megadott elérhetőségek egyikén, hogy megállapodjunk a kompenzáció mértékében és formájában.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mindig ellenőrizze meg az adott országban érvényes jogszabályokat. A termékek EU-n belül gyártottak, jogszabálynak megfelelő termékek, szállítás az EU-n belüli országból történik, nincs vámkezelés.
Számunkra fontos a kényelmed, biztonságod és az anonimitasod, ezért csak online lehet vásárolni,
Személyes, bolti átvételre - vásárlásra nincs lehetőség.
Rendelésed futárszolgála viszi a megadott címre.
11 óráig leadott rendelésed 99%-ban másnap átveheted. Rendelésed a délutáni órákban kerül átadásra a futárszolgálatnak erről e-mailben értesítenek. A kiszállításról, másnap a futárszolgálat/Foxpost értesít. Megadott adataid biztonságban vannak, SSL titkosítás védi. Teljesen biztonságos rendelés 100% biztos kézbesítés.
Szállítás reggelén kapsz egy E-mailt a futárszolgálattól a várható kézbesítés időpontjáról. A levélben lesz egy telefonszám amin felveheted a kapcsolatot a futárral és módosíthatod a kiszállítás időpontját.
Az automata nyitókódját megkapd E-mailben és a megadott +36 xx formátumú telefonszámra is elküldik SMS-ben, az automatába történő csomag elhelyezése után.
Megrendelésedet lemondhatod, módosíthatod amíg a rendelésed státusza: Automata üzenet a megrendelésről.
Kérlek írj egy levelet az info@cbdvasarlas.eu E-mail címre melyben megadod a rendelési számot és, hogy mit szeretnél módosítani.
Ha a megrendelésről kaptál visszaigazolást, megrendelésed státusza: Visszaigazolva akkor már nem tudsz rajta módosítani.
Amennyiben hibás a megrendelt terméked, kérlek haladéktalanul vedd fel velünk a kapcsolatot. Írj egy e-mailt az info@cbdvasarlas.eu címre, rendelési számmal, hiba megnevezéssel, leírásával fotóval - videóval.