Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Panaszkezelés

Mi a cbdvasarlas.eu-nál megteszünk mindent, hogy vásárlóink elégedettsége a lehető legmagasabb legyen ezért fontos odafigyelnünk a Ti termékekkel kapcsolatos negatív visszajelzéseitekre. 

Ha gond van a termékkel vagy a csomagolással akkor bátorítunk hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével. FONTOS! Átvételtől számított 48 órán belül van lehetőséged a panasz megtételére.

Az űrlap kitöltést követően egyik munkatársunk felveszi majd veled a kapcsolatot a következő lépések kapcsán. 

 

Amennyiben a termék csomagolása sérült készísen róla egy videót melyhez a segédletünk az alábbi linken érhető el. Csomagolás videó

 

Amennyiben a Vape nem veszi fel a töltést megfelelően készítsen róla egy videót melyhez a segédletünk az alábbi linken érhető el. Vape töltés videó

Ha a panaszkezelés során panaszod elutasításra kerül, esetszámod lezárjuk és több panaszt, megjegyzést nem tehetsz a panaszhoz tartozó rendelésszámhoz. 

Ha a panaszkezelés során a panaszod elfogadjuk felvesszük veled a kapcsolatot a panaszkezelési űrlapban megadott elérhetőségek egyikén, hogy megállapodjunk a kompenzáció mértékében és formájában.