Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Jogi információk

Felelősségkizáró nyilatkozat

Weboldalunkon található összes információ, tájékoztató jellegű - garancia nélkül, általános információkat tartalmaz, oktatási célt szolgálnak.

A forgalmazott termékek nem minősülnek gyógyszernek, nem helyettesítik az orvosi kezelést,  kizárólag gyűjtői termékek, megvásárlásuk csak 18 év feletti személyek részére, amennyiben bármilyen kérdése van a termékek használatával kapcsolatban, illetve az esetlegesen felmerülő gyógyszerkölcsönhatások miatt, mindenképp konzultáljon orvossal, mielőtt elkezdené használni az általunk forgalmazott termékeket. 
A honlapon olvasható információk nem számítanak orvosi szakvéleménynek vagy szakmai tanácsadásnak, nem minősülnek nyilatkozatnak. 

A weboldalon található minden információ nem értelmezhető tanácsként, és nem kezelhető tanácsként, az orvosi diagnózist nem helyettesíti.  

Nem vállalunk felelősséget vagy garanciát az ezen a weboldalon található egészségügyi információkkal kapcsolatban.

Nem használhatja, nem támaszkodhat az ezen a weboldalon található információkra az orvosa vagy más professzionális egészségügyi szolgáltatók orvosi tanácsainak helyettesítéseként.

Saját tapasztalata alapján, ha úgy gondolja, hogy Ön bármilyen egészségügyi problémától szenved, azonnal forduljon orvoshoz.

Soha ne halogassa kezelő orvosát felkeresni és tanácsát kérni, soha ne hagyja figyelmen kívül az orvosa tanácsát, vagy hagyja abba az orvosa által javasolt kezelést a weboldalunkon található vagy általunk önnek nyújtott információk miatt.

Az itt található információk egyike sem tekinthető megfelelő orvosi diagnózisnak, illetve nem értelmezhető orvosi tanácsként vagy ajánlott kezelésként.

Ha Ön életmódját, étrendjét vagy táplálkozási szokásainak megváltoztatását fontolgatja, először forduljon orvosához vagy egészségügyi szakemberéhez.

Weboldalunk harmadik felek webhelyeire mutató linkeket tartalmazhat. Ezeket a linkeket csak kényelmi okokból biztosítjuk önöknek, és nem támogatjuk ezeket a webhelyeket.

Nem vállalunk felelősséget az ilyen linkelt harmadik felek webhelyeinek tartalmáért, és nem teszünk semmilyen kijelentést az ilyen linkelt harmadik felek webhelyein található anyagokkal kapcsolatban.

Ha úgy dönt, hogy harmadik felek linkelt webhelyein található információkhoz fér hozzá, vagy azokra támaszkodik, ezt saját felelősségére teszi.

Weboldalunk nem népszerűsíti, nem támogatja a legális vagy tiltott kábítószer, pszichotróp anyag használatot, nem sugalmazza és nem is támogatja az additív életformát. Döntések meghozatalánál mindig a legjobb belátásai alapján cselekedjen. 

Vállalkozásunk nem tehető felelőssé a weboldalainkon vagy az általunk linkeket tartalmazó oldalakon található olyan anyagokért, amelyek legális vagy tiltott kábítószer-használatot vagy illegális tevékenységeket népszerűsítenek, elnéznek vagy támogatnak.  Vállalkozásunk nem vállal felelősséget weboldalunkon található információk helytelen használatáért, és nem vállal felelősséget az információk bárki általi használatáért.

Weboldalunkon található információk a megszövegezés időpontjában érvényes állapotot tükrözi, „élő”, javítható eszközként kell tekinteni rá, amelynek tartalma értesítés nélkül módosulhat.