Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Blog

HHC - Figyelmeztetések

HHC - Figyelmeztetések

Amit érdemes tudni.

HHC (HexaHydroCannabinol), HHC-P (HexaHydroCannabiPhorol), 

H4CBD (HexaHydroCannabidiol)

THCV (TetraHydroCannabiVarin)

THCP (TetraHydroCannabiPhorol)

tartalmú gyűjtői termékek 

Vásárlás előtt vegye figyelembe:

Ezen vegyületeket tartalmazó Gumicukor / Nyalóka / Olaj / Vape,

webshopban vásárolható termékek mind gyűjtői termékek, közvetlen emberi fogyasztásra vagy dohányzásra nem javasoljuk.

Tartsa távol a gyermekektől / zárja el biztonságos helyre.

18 év alattiaknak és terhes nők és szoptatós kismamák szervezetébe nem kerülhet.

Kerülje a szervezetbe jutását, amennyiben a szervezetébe jut felléphetnek az alábbi reakciók:

Eufória, relax, valóság érzékelés megválltozhat,  éberség vesztés, és/vagy álmosságot okozhat,kerülje autóvezetés vagy (nehéz) gépek üzemeltetése során, vagy bármilyen figyelmet igénylő munkavégzés során.

Helytelen használat esetén, együnk és igyunk eleget, az esetleges kellemetlen hatások néhány óra múlva elmúlnak. 

Lehetséges mellékhatások:

  • Szédülés
  • Bőrirritáció
  • Allergiás reakció
  • Szem irritáció

Bőrirritáció vagy bőrkiütés esetén forduljon orvoshoz.

Ha a gyomorba jutnak akkor ezen termékek gumicukor/nyalóka/olaj először áthaladnak a gyomor-bél traktuson mielőtt felszívódik és eufórikus és pihentető hatást fejt ki (idő kell neki, hogy hatását kifejtse).

Ezért kerülje hogy egyszerre 1 darab/adag -nál több jusson szervezetébe 8 óra elteltével. Előfordulhat, hogy a felhasználó nem reagál ugyanúgy a termék használatakor. A hatások megjelenése különböző időpontokban tapasztalható. Az első szervezetbe jutáskor erősebb hatást tapasztalhat.

Még nincsenek végleges hosszú távú tanulmányok ezen új kannabisz származékok hatásairól, az összes fent leírt hatás ezen új kannabiszszármazékokat szervezetükbe bekerült felhasználók interneten közzétett közvetlen felhasználói tapasztalatán alapul, és csak tájékoztatási célokat szolgál. Semmilyen módon vagy formában nem sugalljuk, hogy ha véletlenül a szervezetébe kerül az Ön tapasztalata ugyanaz lesz, ez személyenként változik.

Weboldalunkon található összes információ, csak oktatási célokat szolgálnak.

A közölt információk külső forrásokból összeállított kutatásból / publikációkból származnak, nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az oldalon  információk nem tekinthetők orvosi tanácsadásnak vagy ajánlott terápiának. Weboldalunk nem támogatja a kábítószerek vagy pszichotróp anyagok legális vagy illegális használatát, illetve bármely más illegális tevékenység elkövetését. További információkat talál a tekintse meg  a Jogi nyilatkozatunkat.

 

Ezen új kannabisz származékokat tartalmazó gyűjtői termékek értékesítése 18 éven aluliak számára TILOS. Megrendelésnél nyilatkozni kell a megrendelőnek a korhatár, használat és értékesítési feltétel betartásáról