Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Blog

Minden amit tudnod kell a THCJD-ről

Minden amit tudnod kell a THCJD-ről

Összeszedtünk neked mindent amit tudnod kell a THCJD-ről

Mi az a THCJD?

A THCJD vagy THC-DJ, THCjd, azaz a tetrahydrocannabidiol egy természetesen is fellelhető kanabisz származék de csak kis százalékban.

 

Kémiai felépítése

A THCJD a pszichoaktív kannabinoid THC (delta-9-THC) homológja. A homológok azonos típusú vegyületek, hasonló kémiai szerkezettel és tulajdonságokkal.

A THCJD az alkil oldallánc hosszában különbözik a THC-től. Míg a delta-9-THC-nek 5 szénatomos oldallánca van, addig a THCJD-nek nyolc. Minél hosszabb a lánc, annál nagyobb a kannabinoid hatékonysága, ami azt jelenti, hogy a THCJD még a THC-nál is erősebb lehet.

 

A THCJD hatásai

Mivel ez a kannabinoid típus relatív újnak tekinthető ezért még a tudományos kutatások száma igen kevés azt illetően milyen pozitív illetve negatív hatásai vannak. Az ismert hatások értékelése első sorban a felahsználók saját tapasztalataikból származnak.

Pszichoaktív hatása lényegesen erősebb minta  delta-9 THC-nek melyek a molekula szerkezetének köszönhetünk. Míg a delta-9 THC vagyis a tetrahydrocannabinol 5 szénatomos oldallánccal rendelkezik a THCJD-nak 8 szénatomos oldallánca van amivel egy sokkal erősebb kötést tud létrehozni a CB1 és CB2 receptorokkal.

A THCJD kölcsönhatásba lép az endokannabinoid rendszerrel, különösen a CB1 és CB2 receptorokkal, ezáltal hatással van a testre és az elmére. Ez a vegyület valószínűleg nagyon erős pszichoaktív tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megváltoztathatja az észlelést, a hangulatot vagy a viselkedést. Úgy tűnik, hogy a THCJD eufória vagy ellazulás érzését is kiválthatja. A hatás általában 2-4 órán át tart.

Lehetséges mellékhatások

  • dry mouth
  • Redness of the eyes
  • Impairment of coordination
  • increased heart rate
  • Memory problems
  • Anxiety
  • Persecution complex