Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Blog

THCP

THCP

 akár 33x erősebb mint a Δ-9 THC - Legálisan.

THCP - TetraHydroCannabiPhorol - ami akár 33x erősebben kötödik a CB1 receptorhoz mint a Δ-9 THC

Egy új tipúsú kannabinoid, ami jelenleg egy legális THC.

A kender növényben ez is megtalálható a természetben.

UNIHEMP tanúlmányában megtalálható: a THCP 33x erősebben kötödik a szervezet CB1 receptorához mint a delta-9 THC. Ez egy dúrva becslés, nem vesz figyelembe minden hatást.

A THCP kannabinoid lényegében pontenciálisan rendkívül pszichoaktív hatásokat okozhat. A legtöbb fogyasztó számára nagyon-nagyon "high" hatást fognak érezni, de pontos eredmények még kissé ismeretlenek.

Dr. Tanja Bagar a CBD Oracle orvosi tanácsadója és az ICANNA Intézet: a Nemzetközi Kannabinoid Intézet vezérigazgatója. Amikor a THCP hatékonyságáról kérdezték, ezt mondta:

"Ezt is nehéz kitalálni, így a THCP határozottan erősebb, mint mind a delta-9, mind a delta-8 THC, de hogy milyen mértékben, azt nehéz megjósolni" - magyarázza. "Ha azt mondanánk, hogy a delta-8 THC fele olyan erős, mint a delta-9 THC, akkor azt mondanám, hogy a THCP valószínűleg 5-10-szer erősebb delta-9 és 10-20-szor erősebb, mint a delta-8."

Azonban, ahogy az orvos megjegyzi, ez csak hipotetikus, és nem tudjuk biztosan megmondani, hogy mennyire erős ez a kannabinoid. Ez valóban eseti alapon változik.

Dr. Benavides részletesebben elmagyarázza a THCP hatékonyságát: "A szoros kötődés és a THCP egerekre gyakorolt hatása alapján tanul, nagyobb pszichoaktív hatásokat várhatunk a THCP-től, mint akár a D9, akár a D8." Azt mondja. "Röviden, a THCP pszichoaktivitása sokkal nagyobb, mint a D9, ami valamivel nagyobb, mint a D8."

Természetesen a pontos THCP-élmény személyenként változik. Nem mindenki találja a THCP-t olyan erősnek, mint mások; De mégis fontos megjegyezni, hogy ez a kannabinoid valóban mámorító. És úgy tűnik, mintha sokkal mámorítóbb lenne, mint azt a legtöbb ember gondolná.

"A THCP szedése kicsit olyan, mintha egy Rube Goldberg gépet kemény kalapácsütéssel indítanánk, szemben egy enyhe csapolással" - magyarázza Dr. Benavides. "Tudjuk, hogy ez egy erősebb eszköz, de nem tudjuk, hogy ugyanúgy működik-e, vagy kibillenti-e a kulcsfontosságú belső mechanizmusokat az egyensúlyából."

THCP adagolása: Dr. Bagar azt javasolja, hogy először gondolja át a THC ideális adagját: "Amikor a THCP használatát fontolgatja, legalább csökkentse az adagot a felére, mint amit általában a [delta-9] THC-vel használna. De az én javaslatom még ennél is alacsonyabb lenne, ha 1/10-zel kezdenénk" – magyarázza. "Tehát, ha jó vagy mondjuk 20 mg THC használatában, akkor a legjobb lenne, ha 2 mg THCP-vel kezdenéd, és megnéznéd, hogyan működnek a hatások az Ön számára."

Figyelmeztetés:

18 év alatti gyermektől tartsa távol, terhes és szoptató kismamák szervezetébe NEM kerülhet.

Nem javasolják fogyasztását autóvezetés vagy (nehéz) gépek üzemeltetése során, vagy bármilyen figyelmet igénylő munkavégzés során. Kerülje a szervezetbe jutását, erős pszichoaktív hatást válthat ki.
Akár 4 órát is igénybe vehet, mire bármilyen hatást észlelhető.

Fontos!

Weboldalunkon található összes információ, csak oktatási célokat szolgálnak. Az itt található információk nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az oldalon  információk nem tekinthetők orvosi tanácsadásnak vagy ajánlott terápiának. Weboldalunk nem támogatja a kábítószerek vagy pszichotróp anyagok legális vagy illegális használatát, illetve bármely más illegális tevékenység elkövetését. További információkat talál a tekintse meg  a Jogi nyilatkozatunkat.