Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Blog

HHC-P

HHC-P

a HHC-P (Hexahydrocannabiphorol) a kannabinoidok világában egy nagyon új változat gyorsan nagy kedvence lett azon felhasználók körében akik a nagyon erős eufória érzetet keresik.

 

 

HHC-P (Hexahydrocannabiphorol) a nagyon intenzív kannabinoid változat 

A HHC-P-t azért fejlesztették ki, hogy a THC-P-hez hasonló hatóanyagot tudjanak biztosítani a kannabisz felhasználók közösségnek. [A THC-P (tetrahydrocannabiphorol) nem más mint a legpotensebb kannabisz származék a piacon.]

Mi is az a HHC-P

A HHC-P (Hexahydrocannabiphorol) a hidrogenizált kannabinoidok közé tartozik csakúgy mint a HHC és a HHC-O. Azonban mivel a HHC-P a THC-P-hez hasonló ezért elmondható, hogy a hatása hozzávetőlegesen 10-szer effektívebb mint a HHC-nek.

Egyedi mellékhatása a HHC-P-nek a poffadás csökkentése és fájdalom csillapító hatása.2

HHC-P pszichoaktív hatása

Míg más kannabinoidok (még a pszichoaktívak is) vonzóak mind a rekreációs, mind a gyógyszeres felhasználók számára, a HHC-P fő vonzereje a rekreációs felhasználók számára hihetetlenül nagy hatékonysága miatt. Végtére is, a kannabinoid létezésének oka pusztán egy bódítóbb kannabinoid iránti kereslet, amely stabilabb, mint a THC.

Ami a hatásokat illeti, az emberek nagyon hasonlítják a THC-P hatásaihoz. Más szóval erőteljes hullámokban érkezik megnyugtató eufória érzése, abszolút könnyedség érzése és testmagas, ami elég erőteljes lehet, egészen a kanapéra tapadásig.

Hatása nagyon erőteljes ezért kis adagokkal kezdj. Először 2-3 szippantás és várj 20-30 percet és várj milyen hatása lesz rád.

HHC-P potenciális hatásai

Hexahydrocannabiphorol annyira új hatóanyagnak számít, hogy jelenleg nem tudjuk milyen potenciális hasznai vannak a használatának. Még el kell teljen egy kis időnek, hogy olyan kutatások a napvilágra kerüljenek amik a HHC-P-vel foglalkoznak, addig is csak arra tudunk következtetni, hogy mivel a THC-P összetételére roppant módon hasonlót így feltételezhető, hogy hatásai is hasonlóak lesznek.1

 

Mivel a HHC-P pszichoaktív hatásokat tud reprodukálni az emberi testben ezért mindig legyél figyelmes és biztosítsd, nehogy kárt tudj okozni magadban vagy környezetedben.

 

források: 

1: https://cbdincubator.com/minor-cannabinoids/hhc-p/