Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Blog

THCP-O

THCP-O

THCP-O vagyis a legerősebb kannabisz származék

Pontosan mi is az a THCP-O?

A THCP-O vagy THCP-O-Acetát a kémiailag nagyon hasonló a THC-hez csak annál sokkal, akár 31-szer potensebb összetevő.

Mint a legtöbb „kenderszármazék” a THCP-O is a szervezetünk komplex endokannabinoid rendszeréhez csatlakozik.

Ami igazán különlegessé teszi a ezt a vegyületet az az, hogy a THC-P-hez képest a THCP-O-nak van egy heted rangú oldallánca (7-term side chain) melyet acetáttal kombináltak. Ennek a folyamatnak köszönhetően a vegyület rendkívül erősen tud kapcsolódni a szervezet CB1 receptoriaihoz az agyban ami többek között felelős az eupfória érzet keltésében.

Ha a THCP-hez kellene hasonlítani a THCP-O-t akkor a legfontosabb különbség, hogy a heted rangú oldalláncnak köszönhetően az agy sokkal gyorsabban és könyebben eléri az eufória állapotát.

Nem mellesleg ennek a kémiai változtatásnak köszönhetően ez egy stabilabb molekula ami azt jelenti, hogy jobban ellenáll a hevítésnek, vagyis nehezebben esik szét hevítés közben.

 

Milyen hatásai vannak a THCP-O-nak

Ez a vegyület a fentebb leírtak miatt csak a tapasztalt felhasználóknak ajánlott akik tudják kezelni a molekula jellegzetességeit. A THCP-O nem csak a nagyon intenzív eufórikus állapotot tud biztosítani hanem egy semmihez nem fogható meleg boldogság érzetet is ami több (akár 8) órán át is veled maradhat.  Éppen ezért fontos észben tartani, hogy csak tapasztalt felhasználóknak ajánlott hiszen minden másnál hosszabb és erősebb hatása van.

 

Források:

https://herb.co/learn/what-is-thcpo

https://looperverse.com/what-is-thcp-o/

https://www.binoidcbd.com/blogs/news/what-is-thcp-o-acetate