Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

Canapuff HHC-P Vape  - 96% - 1ml - AC-DC
Canapuff HHC-P Vape - 96% - 1ml - AC-DC
17 990 Ft

Canapuff HHC-P Vape - 96% - 1ml - AC-DC

  • Canapuff HHC-P disposable vape, 1ml - 96% HHC-P tartalom
  • (<0,2%)

Hybrid | Focus, Happy, Uplifted

Raktáron
17 990 Ft
Részletek

Canapuff HHC-P Vape - 96% - 1ml - AC-DC

Vigyázat! a HHC-P egyes interneten fellelhető információk szerint SOKKAL erősebb mint a HHC!

A termék nem belégzésre / lenelésre készült, mert a szervezetbe jutás után eufóriáig terjedő, ellazító, kábító hatás lép fel. 

 

A HHC-P (HexaHydroCannabiPhorol) kannabisz származékok piacán egy rendkívül új termék. Állítások / felhasználói tapasztalatok alapján melyek az interneten is megtalálhatóak igen intenzív hallucinogén élményt nyújt. 

 

Mint bizonyára tudja, a kannabinoidok azok a természetes vegyületek, amelyek a marihuánának egyedi tulajdonságait és hatásait adják. Valószínűleg hallottál már a THC-ről és a CBD-ről, amelyek a legismertebb kannabinoidok. A növényben azonban több mint 100 különböző kannabinoid található, és ezek egyike a HHCP. A HHC-P köztudottan intenzív ellazulás érzetét kelti a felhasználókban, és egyesek szerint még intenzívebb, mint a HHC (hexahidrokannabinol). Ez teszi a HHC-P-t vonzó lehetőséggé azok számára, akik hatékonyabb kikapcsolódást és stresszoldást keresnek.

 

Ennek a megnövekedett intenzitásnak az oka a HHC-P molekula egyedi szerkezete. Bár hasonló más kannabinoidokhoz, mint például a THC és a CBD, molekuláris szerkezete lehetővé teszi, hogy hatékonyabban kötődjön a szervezet természetes kannabinoid receptoraihoz.

 

HHC-P hatása:

Mint a többi tudatmódosító Cannabinoidnak, jelentősebb pszichoaktív hatás. Teljesen an.

HHC-P hatékonysága: a HHC-P felhasználók interneten fellelhető tapasztalatai alapján Delta9-THC -hatásánál 2x erősebb hatással.

 

Ezt a terméket csak gyűjtői termékként értékesítjük.

Fontos! A figyelmeztetéseket tartsa be ( Figyelmeztetések, ide kattintva olvashatja... ) mert nagy mennyiségű HHCP szervezetbe jutása erőteljes mellékhatást válthat ki egyes felhasználóknál. Lehetséges mellékhatások: szájszárazság, vörös szem, megnövekedett pulzus.

A H4CBD a kannabisz származékok piacán egy rendkívül új termék. Hatása nagyon hasonló a THC hatásához, és 6-8 órán át tarthat.

A HHCP jogi státusza: 

A HHC nem szerepel törvények által tiltott (kábítószer - pszichotróp) anyagok között Szlovákiában.

Ha a terméket Szlovákián kívül akarja megvásárolni akkor tájékozódjon az országa mindenkori jogi szabályozásáról.

Forgalmazott termékek gyártói szakértőik professzionális megközelítésének köszönhetően nagyszerű HHCP kivonatot tudunk biztosítani Önnek.

Megjegyzés:

Tárolás szobahőmérsékleten, közvetlen napsugárzástól, fagytól és hőtől védve.

 

Figyelmeztetés:

Ez a termék csak reklám-, turista- vagy gyűjtőajándék céljából kerül értékesítésre.

A termék megvásárlásával a vásárló ezt megerősíti.

Ezeket a termékeket csak 18 éven felüli személyeknek értékesítjük.

Ez a termék ártalmas lehet az egészségre, ha használata nem megfelelő.  Tartsa távol gyermekektől.

Ez a termék bódító hatású lehet egyes emberek számára. Ezek a termékek nem ajánlottak terhes és szoptató nők, aktív és szakmájukat űző gépkocsivezetők, valamint nehézgép-kezelők számára.

Ha túl sokat fogyaszt belőle, akkor megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt kell fogyasztania, és az esetleges hatások néhány órán belül elmúlnak. Lenyelése esetén ne vezessen járművet vagy ne kezeljen nehézgépeket.

Ezek a termékek megfelelnek a 167/1998. számú törvény 5. §-ának előírásainak, és az alábbi célra szolgálnak: kereskedelmi, technikai és kertészeti célokra.

Nem alkalmasak közvetlen fogyasztásra vagy dohányzásra.

Száraz, sötét helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a naptól és a fagytól.

Az összes információ a weboldalunkon tájékoztató jellegű, garanciák nélkül, és általános információkat tartalmaz, amelyek oktatási célokat szolgálnak. A felelősség kizárása érvényes. Olvassa el Jogi nyilatkozatunkat.

Adatok
Ízesítés
AC-DC
Térfogat
1ml
Brand
Canapuff