Csalás terjed üzenetben, NEM kérünk adatmódosítást, visszaigazolást, megerősítést, stb. vevőinktől. Ha gyanú támad, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot, mielőtt az üzenetben levő linkre kattint.

Ingyenes szállítás Magyarországra 25 000Ft felett.

Kérdése van? +36209472179
                H-P: 8-17h-ig

43

Magic Farmers THCV Vape-Patron- Pineapple Express - 20% THCV - 0,5 ml

 • Magic Farmers THCV Vape-Patron 0.5ml, 20% THCV hatóanyaggal
 • THC a megengedett EU határérték alatt (<0,2%)
 • Pineapple Express íz
Nincs raktáron
22 890 Ft 
13 000 Ft
Kezdete: 2024.02.05   Vége: 2024.03.31
Kedvezmény 43
Megtakarítás 9 890 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek

Magic Farmers THCV Vape-Patron 0.5ml, 20% THCV

A termék nem belégzésre / lenyelésre késztül, mert a szervezetbe jutás után eufóriáig terjedő, ellazító hatás léphet fel. 

 

 Ez a termék csak az utántöltő partont tartalmazza, használatához vape tollra és akkumulátorra van szükség!

 

A Pineapple Express vape patron a Magic Farmers egyik legeredetibb terméke mely egy különleges recepttel készül, 20% THCV-vel. Hatása rendkívül gyorsan érezhető már akár 30 másodpercen belül is melyet a finom egzotikus ananász íz tesz teljessé. A kikapcsolódás garantált!

 

 

A THCV avagy tetrahidrokannabivarin egy kannabinoid, amely természetes módon nő a kender novényen. Más ismert kannabidokhoz hasonlóan mint a CBD, CBN, CBG a THCV is a kender virágzása során jelenik meg. A THCV a THCV-A lebomlása során, a molekula napfényben történő dekarboxilezése során jelenik meg. Itt az izomer CBDV-ről beszélünk.

 

Ez a kannabinoid meglehetősen erős hatást fejt ki amely főleg az adagolás első perceiben érezhetőek. 

 

A THCV, mint sok más kannabinoid, csak az elmúlt pár évben kapott tudományosan nagyobb figyelmet, azonban sajnos a THCV kapcsán a múltban csak kevés cikk készült népszerűsége most kezd növekedni. 

A tudományos világ ígéretesnek tartja az alábbi hatásai miatt:*

 • Görcsoldó tulajdonságai
 • Gyulladáscsökkentő hatásai
 • Hatás a cukorbetegség és az elhízás ellen
 • Szorongás elleni hatásai 
 • Depresszió elleni harcban

 

Fontos kihangsúlyozni, hogy tudományos közösség kutatásairól beszélünk, a THCV nem gyógyszer. 

 

Bár a tudományos kutatás ígéretes, a THCV nem ajánlott kezdőknek. Ez a molekula erősebb érzést fejt ki minta CBD. 

 

A legfigyelemreméltőbb hatások közé tartozik az erőteljes ellazulás, amely különösen akkor érdekes ha egy stresszes napon megy keresztül vagy hajlamos a szorongásra. 

 

Más kannabinoidokkal, mint például a CBG-vel ellentétben a THCV nem serkenti az étvágyat. Éppen ellenkezőleg, összefüggésbe hozható a csökkent éhséggel. 

 

A THCV az elmét is serkenti, hasonlóan egy csésze erős kávéhoz, a THCV motivációt és kreativitást biztosít a mindennapi élethez. 

 

 

Összetevők: 

 • Propilén-glikol
 • Kannabisz kivonat
 • Aroma 
 • THCV

 

 

Laborvizsgálati dokumnetum: CoA

 

Ezt a terméket csak gyűjtői termékként értékesítjük. 

Fontos! A figyelmeztetéseket tartsa be ( Figyelmeztetések, ide kattintva olvashatja... ) mert nagy mennyiségű THCV szervezetbe jutása erőteljes mellékhatást válthat ki egyes felhasználóknál. Lehetséges mellékhatások: szájszárazság, vörös szem, megnövekedett pulzus.

A THCV a kannabisz származékok piacán egy rendkívül új termék. Hatása nagyon hasonló a THC hatásához, és 4-8 órán át tarthat.

 

A THCV jogi státusza: Legális

 • Jelenleg nem áll tiltott anyagok között

A THCV (tetrahidrokannabivarin) szabadon tartható/fogyasztható.

Soha nem kínálunk olyan készítményeket, amelyek veszélyeztethetik egészségét, és amelyeknek nincs természetes alapja. A hidrogénezés olyan eljárás, amelyet sok éven át használnak az élelmiszeriparban a zsírok előállításában. Ezért ez egy szabványosított "élelmiszer-minőségű" gyártási folyamat. Forgalmazott termékek gyártói szakértőik professzionális megközelítésének köszönhetően nagyszerű THCV kivonatot tudunk biztosítani Önnek.

Megjegyzés:

Tárolás szobahőmérsékleten, közvetlen napsugárzástól, fagytól és hőtől védve.

 

Figyelmeztetés:

Ez a termék csak reklám-, turista- vagy gyűjtőajándék céljából kerül értékesítésre.

A termék megvásárlásával a vásárló ezt megerősíti.

Ezeket a termékeket csak 18 éven felüli személyeknek értékesítjük.

Ez a termék ártalmas lehet az egészségre, ha használata nem megfelelő.  Tartsa távol gyermekektől.

 

Ez a termék bódító hatású lehet egyes emberek számára. Ezek a termékek nem ajánlottak terhes és szoptató nők, aktív és szakmájukat űző gépkocsivezetők, valamint nehézgép-kezelők számára.

Ha túl sokat fogyaszt belőle, akkor megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt kell fogyasztania, és az esetleges hatások néhány órán belül elmúlnak. Lenyelése esetén ne vezessen járművet vagy ne kezeljen nehézgépeket.

Ezek a termékek megfelelnek a 167/1998. számú törvény 5. §-ának előírásainak, és az alábbi célra szolgálnak: kereskedelmi, technikai és kertészeti célokra.

Nem alkalmasak közvetlen fogyasztásra vagy dohányzásra.

Száraz, sötét helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a naptól és a fagytól.

Az összes információ a weboldalunkon tájékoztató jellegű, garanciák nélkül, és általános információkat tartalmaz, amelyek oktatási célokat szolgálnak. A felelősség kizárása érvényes. Olvassa el Jogi nyilatkozatunkat.

 

* forrás: National Library of Medicin; delta9 - Tetrahydrocannabivarian (THCV): a commentary on potential therapeutic benefit for the management of obesity and diabetes; Amos Abioye, Oladapo Ayodele, Aleksandra Marinkovic, Risha Patidar, Adeola Akinwekomi, Adekunle Sanyaolu